TRAVBANECHEF

Solänget i Örnsköldsvik söker en ny Travbanechef

Detta ingår i arbetsuppgifterna
Som travbanechef har du ansvar för den dagliga driften på travbanan tillsammans med personalen, ideella och ett antal entreprenörer. Solänget är en ideell förening vilket innebär att det finns många som jobbar med olika projekt och uppdrag på ideell basis. Det finns också ett antal intresseföreningar, en veterinärklinik, en hästsportbutik och en restaurang som är verksam på anläggningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bla utveckling av Solänget, kontakt med entreprenörer och sponsorer, arbetsmiljöfrågor, personalansvar, ekonomifrågor och att jobba med anläggningsfrågor. Du kommer att vara Solängets ansikte utåt i många sammanhang.

Vi tror att detta stämmer in på dig

Du har haft något eller några jobb där ditt ledarskap har varit en viktig framgångsfaktor. Vi tror att du gillar att få människor i din närhet att känna glädje och engagemang, att du får saker gjorda och att du kan ta beslut. 

Att jobba i en ideell förening ställer stora krav på att du är lösningsfokuserad och strukturerad samtidigt som du är en social person. Dina personliga egenskaper kommer att vara viktiga i denna rekrytering.

Vi önskar även att du har kunskaper inom ekonomi, anläggning och/eller byggnation. 

Utöver alla önskemål ovan vill vi givetvis också att du är intresserad av hästar. 

Om anställningen
Vi erbjuder ett omväxlande och roligt jobb på heltid. Arbetstiderna är mestadels dagtid men även kvällar och helger förekommer i samband med travtävlingar. 

Anställningen sker direkt av Solängets Travsällskap. Tjänsten som Travbanechef är tänkt att starta i början av nästa år.

Låter jobbet spännande? Skicka in din ansökan snarast!

Vi vill att du mailar din ansökan till jobb@awrekrytering.se senast den 15 januari 2022. 

Vi vill veta vad du tar med dig för arbetslivserfarenheter och varför du tror att just du kommer att passa för jobbet som travbanechef.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Sista dag för ansökan är 15 januari 2022.

Har du frågor kontaktar du vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg via mailen info@awrekrytering.se eller via 070-2828414.

Välkommen med din ansökan!