TEKNISKT ANSVARIG

Tekniskt ansvarig till SWG Produktion i Långviksmon

Vill du arbeta i en internationell koncern med korta beslutsvägar och internationella kontakter? Har du bakgrund inom byggbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Vi tror du känner igen dig i detta

Du har tidigare jobbat inom bygg- eller fastighetsbranschen alternativt inom produktion. Du har en teknisk bakgrund och gärna en fortbildning inom byggteknik, du pratar och skriver engelska flytande och är en duktig användare av IT. Vi hoppas att du har jobbat med AutoCAD eller något ritprogram tidigare då detta är något du kommer använda i ditt arbete. 

Vi tror också att du gillar att jobba i team men har en egen drivkraft att få saker att hända. Du måste gilla att göra kunderna nöjda, gilla att utveckla produkterna att bli ändå bättre än de redan är samt uppsatta förändringar i vardagen.

Så här tänker vi runt tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer bla innehålla

  • Tekniskt support och rådgivning till säljare och kunder
  • Utveckling av befintliga produkter tillsammans med produktionschef och VD
  • Utveckling av produktionsmetoder tillsammans med produktionschef och VD
  • Övriga uppgifter i ett producerade mindre företag kan förekomma

Du arbetar dagtid på kontoret i Långviksmon, viss möjlighet finns att jobba hemifrån. Körkort och tillgång till egen bil för att ta sig till jobbet är ett måste.

Vi betalar en fast månadslön och vi tillämpar provanställning i sex månader.

Om oss på SWG

Huvudkontoret ligger i Långviksmon strax utanför Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten. SWG ingår i koncern där Scandinavian Wall Group AB är moderbolag. I koncernen finns även dotterbolaget Habila A/S i Danmark, och Saxi A/S i Norge. SWG finns representerad i hela Europa med partners i Finland, Polen, Storbritannien, Tyskland, Ungern, Österrike, Grekland, Island, Frankrike, Estland, Lettland och Litauen. Läs mer på www.swg.nu.

SWG Produktion var nominerad till Årets Exportföretag 2021 av Handelskammaren i Mittsverige!

Läs mer om SWG på www.swg.nu

Läs mer om Långviksmon på www.langviksmon.nu

Läs mer om Örnsköldsvik på inspiration.ornskoldsvik.se

Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast!

Vi vill att du mailar ett personligt brev där du berättar om dig och vad du brinner för tillsammans med ditt CV till swg@awrekrytering.se.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Dan Nordin dan@swg.nu.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringskonsult Annica Wiberg info@awrekrytering.se alt 070-28 28 414.

Välkommen med din ansökan!