SÄLJ- & MARKNADSCHEF

Sälj/Marknadschef

Detta ingår i arbetsuppgifterna
Som sälj- och marknadschef har du ansvaret för Järvens försäljning och är personalansvarig för säljarna. Du stöttar dem i deras vardag och ser till att de har rätt verktyg att utföra sina uppgifter. 

Du gör marknadsplaner, planerar inför mässor och organiserar aktiviteter runt dessa mässor. Ibland är du även på plats när det är stora mässor och hjälper ditt säljteam på plats. Till din hjälp på marknadssidan har du en content manager.

Du kommer bli involverad i olika projekt och blir även delaktig i produktutveckling. 

Vi tror att detta stämmer in på dig

Vår sälj- och marknadschef är en naturlig ledare som brinner för att göra affärer, är duktig på marknadsföring och vill jobba med kvalitetsprodukter som gör skillnad. Det är en fördel om du jobbat på en marknadsavdelning förut eller har jobbat med medicinteknik. 

Vi tror att du har en relevant säljutbildning, vana av försäljning och gärna erfarenhet av medicinteknik. Det är en fördel om du varit chef med personalansvar förut. Då säljarna är utspridda är en vana att leda på distans önskvärd.

Du pratar och skriver flytande svenska och engelska, har körkort för personbil och vana av att jobba med officepaket. Det är en bra merit om du även kan InDesign. Vi vill gärna att du har bra kunskap om marknadsföringslagar.

Som person är du en lagspelare som är självgående, tar beslut som du även verkställer, gillar ordning och reda, har öga för detaljer, gillar att sprida glädje runt dig och känner dig trygg i dig själv. 

Om anställningen
Vi erbjuder ett spännande jobb. Tjänsten är en heltid och du jobbar dagtid. Ett fåtal resdagar ingår till mässor mm. Dessa resor planeras in i god tid. 

Anställningen sker direkt av Järven AB och tjänsten är tänkt att starta i början av 2022.

Järven Health Care är ett medicintekniskt familjeägt företag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget är specialiserat på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Kunderna finns i Sverige, Europa och Asien. 

Läs mer om Järven AB på hemsidan

Låter jobbet spännande? Skicka in din ansökan snarast!

Vi vill att du mailar din ansökan till jobb@awrekrytering.se senast den 15 januari 2022. Märk mailet med Järven AB.

Vi vill veta vad du tar med dig för arbetslivserfarenheter och varför du tror att just du kommer att passa för jobbet som sälj- och marknadschef. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående. 

Har du frågor kontaktar du vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg via mailen info@awrekrytering.se eller via 070-2828414.

Välkommen med din ansökan!