PROFFSÄLJARE

Bli en del av Team Centro!

Centro i Örnsköldsvik söker nu två innesäljare till sin Proffsbutik på Sjögatan 4

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av

  • att vara tillgänglig och ta hand om ge våra kunder bästa möjliga service
  • försäljning över disk, mail eller per telefon
  • kundsupport
  • beställningar, orderhantering och orderplock
  • lagerarbete och inleverans

Detta tror vi stämmer in på dig

Du är bra på att bygga relationer och sätta kundens behov i centrum. Du är framåtsträvande och villig att ständigt vilja utvecklas samt att lära dig nya saker. 

Du är en driven butikssäljare och har ett engagemang som bidrar till att nå butikens budgetmål. Har du lagervana så är det meriterande..

Viktigt är att du är ordningsam, har god datavana och klarar av att jobba i ett högt tempo. Ett plus är om du har erfarenhet av kakelbranschen. Vi tar för givet att du har körkort för personbil, behärskar svenska i både tal och skrift. Vi hoppas även att du har ett truckkort.

Så här tänker vi runt tjänsten

Tjänsten är på heltid, 40h/vecka med varierande arbetstider då butiken är öppen mellan 06.30 - 17.00. Vi betalar en fast månadslön och vi tillämpar provanställning i sex månader. Självfallet finns kollektivavtal. Friskvård och rikskort ingår också i anställningen.

Om Centro

Företagets affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik och badrumsprodukter utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Flexibilitet, lyhördhet och vårdande av relationer är nyckelord. Centro är aldrig starkare än sin nästa affär.

Centro sätter en ära i att vara innovativa inom vår bransch och arbetar aktivt med att förvalta vårt arv och tradition samtidigt som vi utvecklar oss själva och vår bransch.

Centro är aktiva i branschsamverkan genom branschorganet Byggkeramikrådet och branschföreningen Kakelföreningen.

Läs mer på Centros hemsida www.centro.se

Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast!

Vi vill att du mailar ett personligt brev där du berättar om dig och vad du brinner för tillsammans med ditt CV till centro@awrekrytering.se.

Har du frågor och funderingar kontaktar du vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg info@awrekrytering.se alt 070-28 28 414.

Välkommen med din ansökan!