PLATSCHEF

Platschef till Hydraulkompaniet i Umeå 

Detta är arbetsuppgifterna

Som platschef ansvarar du för arbetsplatsen vilket innebär att du pratar med kunder dagligen, svarar i telefon och på mail, tar hand om personalen, jobbar med webshopen och rycker in där du ser att det behövs hjälp. I din roll kommer du också vara delaktig i processen att utveckla företaget.

Du har ditt eget kontor i anslutning till lagret och jobbar dagtid. Företaget är öppet mellan 7.00-17.00 och du jobbar 8 timmar däremellan.

Detta tror vi passar in på dig som person

Du har erfarenhet från teknisk industri, har jobbat med externa kunder och har vana av att jobba i någon typ av ledande funktion såsom projektledare, teamledare, platschef eller liknande.

Du pratar och skriver utan problem både svenska och engelska. Du har vana av att jobba med Officepaket och förhoppningsvis även ett affärssystem. Vi tror att du har körkort för personbil men det är inget krav, bara mer praktiskt.

Som person är du ödmjuk, en teamspelare med ledaregenskaper, har eget driv, ser fram emot att jobba med personal, har självförtroende, tar ansvar för det du lovat och ser till att uppgifter blir klara enligt bestämda tidsplaner. Vi tror att du gillar att hugga i när det behövs, både högt och lågt, för att arbetet ska kunna flyta bra för hela förtaget.

Detta är Hydraulkompaniet

Hydraulkompaniet AB är ett ungt företag med god tillväxt inom området styrsystem och hydraulik. Vår drivkraft och fokus ligger på att utveckla och leverera kompletta systemlösningar för mobila OEM-kunder samt förse den globala eftermarknaden med standardkomponenter via vår webshop.

Genom vårt erbjudande hjälper vi våra OEM-kunder att förbättra sina maskiner och förenkla deras teknikutveckling genom helhetslösningar. Vi är ett snabbfotat företag med korta beslutsvägar med stora tillväxtmöjligheter. Med kunden i fokus hjälps vi alla åt att nå uppsatta mål.

Läs mer på Hydraulkompaniets hemsida.

Låter detta intressant? Ansök omgående!

Vi vill att du mailar din CV och ett personligt brev där du berättar vad du brinner för och varför du kommer att passa som Platschef hos Hydraulkompaniet till platschef@awrekrytering.se senast den 21 november.

Telefonintervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tester kommer att ingå i rekryteringsprocessen.

Har du frågor eller funderingar, kontakta vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg info@awrekrytering.se alternativt 070-28 28 414.

Välkommen med din ansökan!