Om AW Rekrytering

Om Annica Wiberg

I början av 2020, månaden innan den stora pandemin bröt ut, slog AW Rekrytering upp sina portar. Annica Wiberg heter jag som är grundare och ägare av AW Rekrytering (Annica Wiberg AB). Sedan 2006 har rekrytering och bemanning varit min huvudsyssla. Jag brinner för att hitta den perfekta matchningen mellan företag och kandidat. Inget företag är det andra likt vilket skapat en stor insikt vilka som är de olika framgångsfaktorerna för att lyckas.

AW Rekrytering riktar sig i första hand till små och medelstora företag. Men även stora bolag, kommunala och statliga bolag finns bland våra kunder. Genom en kompetensbaserad rekryteringsprocess och certifiering i ett 20-tal olika tester garanterar vi icke diskriminerande rekryteringar med god kvalitet. Ni kan med trygg hand anlita AW Rekrytering vid alla rekryteringsprocesser från chefer och specialister till medarbetare.

Om Samarbetspartners

AW Rekrytering har sedan april 2021 inlett ett samarbete med Adecco Sweden AB och ansvarar för deras bemanningsuppdrag i Örnsköldsvik. Innan starten av AW Rekrytering var jag anställd av Adecco under 14 år som rekryteringskonsult och som konsultchef. Mina sista tre år på Adecco var jag Regionalt ansvarig Rekryteringskonsult Norr. Ett roligt och lärorikt uppdrag med kollegor på kontor i hela norrland. Adecco är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som finns representerad över hela Sverige och i stora delar av världen. Adecco är världens femte största bolag i antalet anställda.

Våren 2022 inleddes ett nytt samarbete med Leila Larsson och LETA Consulting AB med säte i Sundsvall. Leila har varit min kollega under tiden på Adecco där hon bla ansvarade för kontoret och all uthyrning i Sundsvall. LETA Consulting är specialiserad på konsultuthyrning och hjälper kunder med tillfälliga behov, korta som långa, över hela Sverige. Detta samarbete gör att vi tillsammans kan nå fler kandidater genom våra stora nätverk. På LETA Consulting arbetar även Tommi Tapani som är Leilas son och som sitter med i företagets styrelse.