Materialplanerare

Materialplanerare till konsultuppdrag i Örnsköldsvik

Just nu söker vi för omgående anställning en materialplanerare för ett konsultuppdrag i Övik

De här tror vi stämmer in på dig

Vi ser gärna att du har en utbildning som motsvarar högskolenivå eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har förståelse för hur materialförsörjningsprocessen fungerar. Du som person skall vara strukturerad, noggrann, analytisk samt ta egna initiativ till förbättringar.

Du är en god kommunikatör som förstår vikten av bra och nära samarbete med våra leverantörer samt inom verksamheten. Du kan kommunicera på engelska i tal och skrift då flera av våra leverantörer befinner sig utanför Sverige. Erfarenhet att arbeta med affärssystem är meriterande.

Så här tänker vi runt konsultuppdraget

Jobbet kommer ske nära kundens leverantörer. Du ser till att material till produktionen och kunderna finns tillgängligt i rätt tid.

Inom materialplanering - och försörjning finns det två delar; en proaktiv del som innebär att genom ett analytiskt arbete förhindra att problem uppstår; en reaktiv del där vi med handlingskraft och snabbt agerande löser redan uppkomna problem.

I huvudsak innefattar arbetsuppgifterna att;

  • Hantera operativa inköp baserade på befintliga ramavtal och säkerställa orderbekräftelser från leverantörer
  • Beräkna och analysera parametrar i affärssystemet, till exempel säkerhetslager
  • Bevaka och säkerställa att inköpt gods levereras till fabriken i rätt tid och i rätt antal
  • Upprätta och säkerställa ett gott samarbete med våra leverantörer, genom till exempel säkra prognoser samt leverantörsmöten.
  • Arbeta mot uppsatta mål och nyckeltal, och tillsammans med den övriga avdelningen och våra leverantörer arbeta med ett ständigt förbättringsarbete.

Så här tänker vi runt tjänsten
Du får en konsultanställning hos Adecco Sweden AB och hyrs ut till kundföretaget. Uppdraget startar så fort vi hittat en lämplig kandidat och pågår inledningsvis tom 31 augusti men möjlighet till förlängning.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast!
Vi vill att du mailar din ansökan till info@awrekrytering.se snarast och ansökningstiden stänger när vi hittat en lämplig kandidat. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor kontaktar du vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg info@awrekrytering.se 070-28 28 414.

Välkommen med din ansökan!