EKONOM

Ekonom med erfarenhet av fastigheter till Backmans Fastighetsutveckling i Övik

Ekonom med erfarenhet av fastigheter

Söker du ett omväxlande jobb i ett seriöst företag, har erfarenhet av ekonomi, erfarenhet av fastigheter och gillar att hålla ordning? Då har vi jobbet för dig!

Lite om arbetsuppgifterna

Backmans Fastighetsutveckling söker en ekonom som vill ta helhetsansvaret för ekonomi och redovisning med allt vad det innebär i form av bokföring, löneadministration, fakturering, bokslut, deklarationer mm.

Du jobbar från ett modernt kontor mitt i city med ett antal uthyrda kontorsrum till andra företag. Vi vill att du ska känna ett ansvar för att den löpande verksamheten fungerar på kontoret som om det vore ditt eget företag och kunna jobba självständigt.

Övriga arbetsuppgifter är bl a att visa lägenheter för hyresgäster, skriva hyresavtal för parkeringsplatser och lägenheter, lämna ut nycklar och uppdatera hemsidan.

Läs mer om Backmans Fastighetsutveckling på hemsidan.

Vi tror att du har följande erfarenhet sen tidigare

Vi tror att du är en erfaren ekonom med några år på nacken. Då företaget arbetar med fastigheter bör du ha erfarenhet av ekonomiuppgifter runt dessa. Vi tror även att du gillar att jobba med ständiga förbättringar.

Det är meriterande om du är kunnig inom investeringar och finansiering. Kanske har du även vana av att läsa och tolka aktieägaravtal.

Låter jobbet spännande? Skicka in din ansökan snarast!
Vi vill att du mailar din ansökan med ett CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och vad du brinner för till backmans@awrekrytering.se. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor kontaktar du vår rekryteringsspecialist

Annica Wiberg info@awrekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!