EKONOM & LÖNEADMINISTRATÖR

Ekonom- och löneadministratör till Converflex i Arnäsvall

Detta ingår i arbetsuppgifterna
Jobbet som ekonomi- och löneadministratör innebär som det låter flera olika delar. Det innebär bla att sköta den löpande redovisningen med fakturor, kontering, momsredovisningar och månadsbokslut.

Det innebär också att ta hand om all personaladministration såsom löneutbetalningar, kontrollera att tidrapporter stämmer, kontakter med företagshälsovård och fackförbund, introducera nya medarbetare och ansvara för arbetskläder mm.

Utöver ovan ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett kontor.

Vi hoppas att detta stämmer in på dig

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande uppgifter och/eller har en relevant utbildning för dessa. Du är självgående och gillar att ta ansvar samtidigt som du har förståelse för hur det är att jobba i ett mindre företag. Vi tror också att du är en lagspelare som gillar att sprida glädje runt dig.

Vi tar för givet att du talar svenska i både tal och skrift, med fördel har du körkort och tillgång till bil då bussförbindelserna till Converflex inte är de bästa.

Om anställningen
Anställningen sker direkt av Converflex. Jobbet är en dagtidstjänst på heltid. Tjänsten kan eventuellt minskas ned till en 80 % tjänst om så önskas.

Converflex AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom flexotryckta förpackningar med papper som bas med inriktning på risomslag för pappersindustrin och flexibla förpackningar inom livsmedelsbranschen. Företaget har mer än 30 års erfarenhet av tillverkning av förpackningar och flexotryckning och har ett 30-tal anställda. Företaget är beläget i Arnäsvall nära E4.

Läs mer om Converflex på deras hemsida.

Låter jobbet spännande? Skicka in din ansökan snarast!

Vi vill att du mailar din ansökan till jobb@awrekrytering.se senast den 31 mars 2022. Märk mailet med Converflex. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Vi vill veta vad du tar med dig för arbetslivserfarenheter och varför du tror att just du kommer att passa för jobbet som ekonom och löneadministratör.

Har du frågor kontaktar du vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg via mailen info@awrekrytering.se eller via 070-2828414.

Välkommen med din ansökan!