AVDELNINGSCHEF

Avdelningschef till DeltaNordic i Örnsköldsvik

Detta ingår i arbetsuppgifterna
I jobbet som chef för avdelningen elektronik ingår att tillsammans med ett 20-tal medarbetare driva produktionen enligt LEAN-filosofin. Du fördelar arbetsuppgifterna till dina medarbetare och detaljplanerar tillverkningsorders tillsammans med gruppledare för att säkerställa att kunden får sina varor i utlovad tid.

I rollen igår att driva ständiga förbättringar så att arbetet flyter smidigare och att ta ansvar för arbetsmiljön så att arbetsmiljörutiner hålls uppdaterade. Vi vill även att du jobbar aktivt för att utveckla avdelningen mot DeltaNordics uppsatta mål och visioner. 

Vi hoppas att detta stämmer in på dig

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande uppgifter. Vi tror att du tidigare har erfarenhet från tillverkningsindustrin, att du haft personalansvar tidigare och att du har kunskap om LEAN. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning som passar för denna tjänst. Klart meriterande är om du även har kunskaper om elektronik. 

Vi tar för givet att du talar svenska och engelska i både tal och skrift, att du är drivande och lösningsfokuserad, duktig på det sociala samspelet då du dagligen kommer att ha många interna och externa kontakter. Förutom allt ovan tror vi också att du är en lagspelare som gillar att sprida glädje runt dig.

Om anställningen
Anställningen sker direkt av DeltaNordic. Jobbet är en dagtidstjänst på heltid. 

DeltaNordic (HQ) i Örnsköldsvik grundades 1981 och är en total systemleverantör av elektriska och elektroniska system. Produktionen av kretskortsaggregat (PCBA) och elektroniska enheter är koncentrerad till DeltaNordic i Örnsköldsvik och utförs i ESD-skyddade lokaler. Utbildad, erfaren personal i kombination med modern bearbetningsutrustning garanterar hög kvalitet i produktionsprocessen. Huvudkontoret finns i Övik. DeltaNordic har enheter även i Kungsängen och i Nanjing (Kina).

Läs mer om DeltaNordicderas hemsida.

Låter jobbet spännande? Skicka in din ansökan snarast!

Vi vill att du mailar din ansökan till jobb@awrekrytering.se senast den 31 mars 2022. Märk mailet med DeltaNordic. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Vi vill veta vad du tar med dig för arbetslivserfarenheter och varför du tror att just du kommer att passa för jobbet som chef för avdelningen elektronik hos DeltaNordic.

Har du frågor kontaktar du vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg via mailen info@awrekrytering.se eller via 070-2828414.

Välkommen med din ansökan!