Administratör

Administratör till SWG Produktion AB i Skogås

Vill du arbeta i en internationell koncern med korta beslutsvägar och internationella kontakter? Har du bakgrund inom byggbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Vi tror du känner igen dig i detta

Du har tidigare jobbat med administration och kundservice på något sätt inom bygg- eller fastighetsbranschen, gillar kundservice, pratar och skriver engelska obehindrat och är en van IT-användare. Vi hoppas att du har jobbat med AutoCAD tidigare eller känner att använda detta program är något du lätt kan lära dig. Vi tror också att du gillar att jobba i team men har en egen drivkraft att få saker att hända.

Så här tänker vi runt tjänsten

Vi vill att du jobbar heltid på dagtid och din arbetsplats blir på vårt kontor i Skogås. Du använder dator och telefon för att komma i kontakt med våra kunder. Känns heltid för mycket kan tjänsten anpassas till 75 %.

När du blir varm i kläderna tar du ansvar för marknadsbevakning av nya byggprojekt, att samordna montage och serviceuppdrag för våra montörer och hjälper säljarna att rita och planera nya projekt. Vi vill även att du håller ordning och reda på kontoret samt håller kontakt med våra kunder efter leveranser skett.

Vi betalar en fast månadslön och vi tillämpar provanställning i sex månader.

Om oss på SWG

SWG skapar produkter baserat på fakta och på många års erfarenhet inom mobil rumsavskiljning. Alla SWGs produkter omfattas av löpande kvalitetskontroller som säkerställer produkternas höga kvalité (Marknadens bästa). Produkterna specialanpassas efter varje kunds behov.

Huvudkontoret ligger i Långviksmon strax utanför Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten. SWG ingår i koncern där Scandinavian Wall Group AB är moderbolag. I koncernen finns även dotterbolaget Habila A/S i Danmark, och Saxi A/S i Norge. SWG finns representerad i hela Europa med partners i Finland, Polen, Storbritannien, Tyskland, Ungern, Österrike, Grekland, Island, Frankrike, Estland, Lettland och Litauen. Läs mer på www.swg.nu.

SWG Produktion är nominerad som Årets Exportföretag 2021 av Handelskammaren i Mittsverige! Vinnaren presenteras i mitten på april månad.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast!

Vi vill att du mailar ett personligt brev där du berättar om dig och vad du brinner för tillsammans med ditt CV till swg@awrekrytering.se senast den 11 april. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så tjänsten kan komma att tillsättas i innan ansökningstiden gått ut. Tester kommer att användas under rekryteringsprocessen.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Dan Nordin dan@swg.nu.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg info@awrekrytering.se alt 070-28 28 414.

Välkommen med din ansökan!